López es presenta posant el focus als veïns de sempre

200 mataronins donen la benvinguda al candidat popular

  • Redacció
  • Dimarts, 21 abril 2015 13:12

PP Presentació

El passat divendres 17, en un dels dies més plens en l'agenda política de la ciutat, el PP de Mataró presentava el seu candidat a l'alcaldia, José Manuel López. L'acte, introduït pel periodista i amic personal del candidat José Luis Pizarro, va comptar amb la presència de 200 mataronins i mataronines al Casal l'Aliança.

En les seves paraules d'introducció, Pizarro va fer referència a López com un candidat "valent, proper i transparent". A continuació, López -després d'agrair la presència i el suport dels assistents- va citar breument per on anirien les seves propostes. Així entre els punts més destacats hi ha el d'aprofitar potencialitats de la ciutat fins ara desaprofitades, generar un ecosistema favorable als emprenedors i empresaris o lluitar contra l’incivisme i la delinqüència. A més, el candidat va posar especial èmfasi en la voluntat "d'aturar la degradació dels barris tradicionals de la ciutat posant en el focus a les persones autòctones que ja residien en aquestes zones que han estat les grans oblidades per part de l’administració i les que s’han vist més afectades en negatiu pel fenomen migratori".    

López també va fer referència a la situació econòmica de l’Ajuntament i les importants pujades d’impostos que ha realitzat el Govern de CiU en aquest mandat, dels 20 milions més de recaptació per IBI a l’increment en un 20% de recaptació per plusvàlues o l’augment "desmesurat" de places de zona blava. Finalment, va demanar que els convergents expliquin "la veritat de com s’havia rebaixat el deute municipal".