Fernàndez combina renovació amb Calpe, Rey i Reixach al Top-10 de la seva llista

CiU presenta una llista amb joventut i cares noves, que tanca de forma honorària Joan Mora

  • Redacció
  • Dimarts, 14 abril 2015 17:57

Llista CIU

Convergència i Unió de Mataró ja té llista electoral per intentar retenir l’alcaldia a les eleccions del 24 de maig. Quim Fernàndez rebrà divendres el suport d’Artur Mas però l’assemblea del partit ja va validar dilluns una candidatura que combina una renovació evident amb la continuïtat de quatre dels actuals 8 regidors del Govern. A més de Fernàndez, van al Top-10 de la llista Núria Calpe al 2, Miquel Rey al 4, Ramon Reixach al 7. Per contra no seran regidors del pròxim consistori l’Alcalde Joan Mora, que tanca la llista de forma testimonial, Montserrat Rodríguez i els democristians Olga Ortiz i Pere Galbany. Per CiU, la llista “combina experiència de govern amb joventut i noves cares i  vol donar continuïtat al projecte de CiU iniciat ara fa quatre anys amb l’alcalde Mora al capdavant”.

La llista, encapçalada per Quim Fernàndez, compta com a número 2 amb l’actual regidora de Via Pública i advocada Núria Calpe. Al 3, en representació d’UDC, una de les cares noves de l’equip, Ferran Mármol. Al 4 se situa l’actual regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey, seguit de l’advocada i ex-jutgessa Isabel Martínez, que ja va ser regidora durant el mandat 2007-2011. Al número 6 se situa l'expresident d'UDC a Mataró, Josep Maria Font. Un altre regidor de l’actual govern, Ramon Reixach, se situa entre els deu llocs de la llista que es completa amb la nova incorporació de la publicista Dolors Guillén, el representant d’UDC Pedro J. Gonzàlez Morales i la Responsable de Polítiques Exteriors, Berta Saborido.

Canvi de "capità”
“Canviem una part de la tripulació i el capità, però el vaixell segueix el mateix rumb”, va dir Fernàndez durant l’Assemblea. “La major part de l’equip continua”, va destacar l’alcaldable, apuntant que tots els regidors de l’actual govern formen part de la llista, si bé alguns, per raons professionals, se situen en posicions més baixes. La llista inclou també a dos representants de Reagrupament, Miquel Sola i Montse Pujadas, fruit de l’acord assolit entre les dues formacions; així com a dos membres de la JNC, Gerard Ayter i Victor López.