Noe Ayguasenosa i Carles Spa, números 2 i 3 d'ICV-EUiA

Marc Navarro i Anna Cabot completen els cinc primers llocs d'una llista molt renovada

  • Redacció
  • Dimecres, 08 abril 2015 12:27

ICV i EUIA

Esteve Martínez, Noe Ayguasenosa, Carles Spa, Marc Navarro i Anna Cabot ocuparan, en aquest ordre, els cinc primers llocs de la llista d’ICV-EUiA per a les eleccions municipals que tindran lloc el proper 24 de maig. Martínez, que repeteix com a cap de llista, assegura estar orgullós de l’equip que liderarà: “presentem una llista renovada i molt plural, amb persones implicades en les diferents lluites socials de Mataró, representant els diferents barris de la ciutat, combinant joventut i experiència de gestió”.

Martínez ha explicat que ICV-EUiA “volem millorar els nostres resultats i ser imprescindibles en la formació d’un nou govern d’esquerres a Mataró”. La número dos de la llista, Noe Ayguasenosa, ha explicat que “la llista té com a principal objectiu contribuir a una majoria política d’esquerres que governi la ciutat, per millorar les condicions de vida de la gent”.

2 i 3 marca de la casa

La candidatura que encapçalarà l'actual líder d'ICV-EUiA a l'Ajuntament Esteve Martínez situa en el seu segon lloc a la coordinadora del partit a Mataró i membre dels màxims òrgans de govern del partit a nivell nacional: Noe Ayguasenosa. Es tracta d'una diplomada en Gestió i Administració Pública i en Cultura de Pau, postgrau de Seguretat Pública. El partit la presenta com una "convençuda que la gestió alternativa de conflictes, el diàleg i la empatia són eines per la transformació i millora de la nostra societat". L'acompanyarà al Top-3 Carles Spa, consultor cultural i especialista en polítiques culturals i educatives, conegut a Mataró per ser membre de l'AMPA de l'escola Germanes Bertomeu o membre del moviment cooperativista.

Navarro, d'EUiA

El número 4 correspon a Marc Navarro, representant d'Esquerra Unida i Alternativa, del que és Secretari d'Organització a la ciutat i enginyer de Telecomunicacions. Acumula una llarga trajectòria als moviments estudiantils i de solidaritat internacional, a més d'haver estat  Secretari General dels CJC-Joventut Comunista de Catalunya. La número 5 serà Anna Cabot, pediatra i treballadora de l'Hospital de Mataró. És membre de l’associació de mediadores i mediadors interculturals del Maresme “Vine amb mi”.