Mònica Lora, confirmada com a candidata de PxC

L’actual regidora es marca com a objectiu guanyar

  • Redacció
  • Dilluns, 30 Març 2015 10:58

lora

El Comitè Executiu de Plataforma per Catalunya (PxC) celebrat dissabte a Tortosa, ha confirmat a Mònica Lora com a candidata de la formació per aspirar a l’alcaldia de l’Ajuntament de Mataró. PxC valora la feina feta per Lora, així com la seva gestió convertint la delegació amb una de les més nombroses i actives de la formació arreu de Catalunya.

El partit va destacar “la solidesa personal de la seva candidata després de les pressions que va sofrir al Maig de 2011 per permetre, de forma encoberta, un govern del PP i CiU a l’Ajuntament, on va mantenir una postura ferma i de defensa dels interessos dels seus electors, així com del programa i propostes presentades”.

Propaganda electoral

La formació està repartint una publicació aquests dies a la ciutat on es desgranen algunes de les accions fetes durant aquests anys a la ciutat. En aquesta propaganda PxC destaca la defensa dels afectats de les preferents, on Mataró és la ciutat catalana més afectada, i on es destaca que la primera iniciativa a la ciutat va ser iniciada pel partit.