Francesc Teixidó repetirà per tercer cop com a cap de llista d’ERC

El 2007 va reeditar els dos regidors de la formació, el 2011 els va perdre

  • Redacció
  • Dimecres, 15 Gener 2014 14:06

Francesc Teixidó, alcaldable d'ERC

Esquerra Republicana de Catalunya és el primer partit de Mataró que ja ha designat, a més d’un any vista, el seu candidat a les eleccions municipals de maig del 2015. Francesc Teixidó, exregidor d’habitatge de l’Ajuntament i actual president del partit a Mataró, repetirà com alcadable, com ja va fer en els comicis de l’any 2007 i de l’any 2011.

Teixidó acumula cinc anys d’experiència com a regidor, ja que va entrar a l’Ajuntament substituint Genís Bargalló el 2006 i va aconseguir, com a cap de llista, reeditar els dos regidors d’ERC a les eleccions del 2007 i fins al final de mandat. També va encapçalar la candidatura republicana que es va estavellar el 2011 quedant fora del consistori després de dos mandats de presència.

Objectiu: tornar a l’Ajuntament
Teixidó va ser escollit per l’assemblea d’ERC a Mataró i no va tenir cap altra candidatura interna que s’hi oposés. En la mateixa assemblea, el ja alcadable republicà va exposar les línies del pla estratègic per desenvolupar la secció local del partit i aconseguir, en les pròximes eleccions, tornar a l’Ajuntament.