El PP demana menys conflictivitat mediàtica a CiU i PSC

Retreu “massa interès de partit i poc sentit de ciutat” en el foc creuat entre partits

  • Cugat Comas
  • Divendres, 25 Octubre 2013 12:10

Roda de premsa del PP de Mataró

El PP, tercer partit en discòrdia a Mataró, demana a CiU i PSC que aparquin els seus conflictes mediàtics i el foc creuat de declaracions. El grup municipal popular va comparèixer en roda de premsa per demanar segons paraules del seu portaveu José Manuel López “més sentit de ciutat i menys interès de partit” amb el debat sobre pressupostos del 2014 de fons. Per López “no té cap sentit que tots plegats anem airejant les desavinences perquè llavors es fan grans, el millor és que hi hagi uns pressupostos amb el màxim de suport i entenem que tant l’Alcalde com el principal partit de l’oposició s’han de concentrar a entendre’s”.

El PP no descarta sumar-se a un acord de pressupostos o facilitar-los amb una abstenció “si les negociacions se centren en Mataró i la millora de la ciutat” a pesar “del clima polític general, que ens duu a votar en contra sí o sí”.

“Benvinguts al club dels que volem més policia”
Un dels exemples que posa el PP de “lluita ridícula entre partits en un tema molt sensible” és la polèmica per la cobertura de vacants de Policia Local. En aquest sentit José Manuel López reparteix culpes tant als actuals inquilins del govern com als anteriors: “Ens fa gràcia que ara es tirin els plats pel cap per això, benvinguts al club dels que volem més policia i notem que la gent es preocupa per això però menys declaracions i més actuar, el PSC quan governava no va ampliar la plantilla i hagués pogut i el govern de CiU va tenir mig any quan va entrar per fer-ho i tampoc va moure dit”, va assegurar.