Un 14’85% de les motos i ciclomotors sobrepassen els límits de soroll permesos

Prop del 15% de motos i ciclomotors que circulen per la ciutat excedeixen els límits de soroll permesos. Aquestes dades s’extreuen dels controls dels límits de soroll permesos en l’Ordenança Municipal de Circulació realitzats des del 26 de maig fins el 20 de juny per la Policia Local. Aquesta campanya pertany al marc de campanyes de control ordinàries que efectuen mensualment els agents. Els controls s’han dut a terme en diversos horaris i punts de la xarxa viària bàsica, buscant sempre un volum baix dels nivells de rumorositat de la zona per tal d’evitar el distorsionament dels resultats.

Les dades
Així s’han realitzat 55 serveis de control amb 903 mesurament que han donat com a resultat 134 denúncies o immobilitzacions per excés de soroll, o el que és el mateix, el 14’83% dels vehicles no complien la normativa.

Conclusió positiva
Tot i així els resultats s’han de considerar positius. El percentatge d’infractors ha disminuit en un 7’11% respecte l’any 2002, amb el que s’observa els bons resultats d’aquest controls.

Redacció // Freqüència Iluro