Ets jove i vols posar en marxa un negoci?

El Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme permet tramitar fins a l'1 d'octubre un ajut de 10.000 euros

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 31 Juliol 2019 07:37

Ciutat 2017/2019, ajuts autoocupacio beques joves

Si ets jove i tens ganes de posar en marxa el teu propi negoci, has de saber que el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ofereix una subvenció d'un import fix de 10.000 euros amb l'objectiu d'afavorir l'autoocupació.

Per ser beneficiari d'aquest ajut cal estar inscrit al programa Garantia Juvenil i haver-se donat d'alta com a treballador autònom entre l'1 d'octubre de 2018 i l'1 d'octubre de 2019, data màxima de presentació de les sol·licituds de subvenció.

Si hi estàs interessat, pots fer els tràmits a través del Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme. Com a condició per obtenir l'ajuda, els joves s'han de donar d'alta al règim de la Seguretat Social dels treballadors autònoms o mutualitat del col·legi professional corresponent durant un període de 12 mesos ininterromputs.

Les peticions s'aniran resolent en el termini d'un mes a partir de la seva presentació, però cal tenir en compte que si es produeix la baixa anticipada abans que hagi transcorregut un període de 8 mesos, la persona beneficiària haurà de retornar la totalitat de la subvenció rebuda.