La Llançadora: acompanyament als projectes d’innovació social

La iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Mataró busca promoure projectes amb impacte social al territori

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 21 Juny 2019 11:59

Ciutat 2017/2019, LLANÇADORA

El programa gratuït de suport i acompanyament Llançadora té per objectiu accelerar els projectes empresarials de transformació social que actualment es troben en fase embrionària. La quarta edició d'aquesta iniciativa se centra a acompanyar el llançament de projectes d’innovació social, a fi d'accelerar els projectes detectats oferint-los suport d’alt valor afegit i diferenciat a l’oferta existent per promoure la creació d’ocupació estable i de qualitat al territori.

Per participar, s'ha d'enviar el formulari de sol·licitud (a través de la seu electrònica o de les oficines d’atenció ciutadana) abans del 15 de juliol.

El projecte

La Llançadora s'adreça a qualsevol persona emprenedora que tingui una idea de projecte i vulgui donar-hi forma. S’ofereix formació especialitzada en diferents àmbits (economia i innovació social, model de negoci, comunicació i màrqueting, planificació econòmica i financera...). També es preveuen sessions individuals d’acompanyament en la implementació del projecte, visites a models referents i networking amb altres iniciatives del territori per crear sinergies i fomentar el treball en xarxa.