Canvi d'etapa total a la Unió de Botiguers

L'entitat es passarà a dir NEM (Negoci Empresa Mataró) i aglutinarà comerç, serveis i restauració després de celebrar el 40è aniversari

  • Redacció
  • Divendres, 01 Març 2019 11:12

UBM

La Unió de Botiguers de Mataró va posar dijous passat punt i final als actes de celebració del 40è aniversari amb una festa que ha aplegat a la Nau Gaudí de Mataró més de 160 persones, la majoria membres del teixit comercial i empresarial de la ciutat. La festa del comerç mataroní va servir perquè la UBM anunciï una transformació de l'entitat per afrontar els reptes de futur que viu el comerç local i urbà. L'objectiu, tal i com va explicar el president de l'entitat, Jordi Novo, "és aglutinar comerç, serveis, restauració i empreses, en una entitat global que treballi per potenciar el teixit comercial i econòmic urbà de proximitat".

 La Nit del Comerç UBM

La renovació, que inclou imatge i nom, busca amb aquest canvi "donar resposta a la situació que viu el comerç urbà i ser capaços de desprendre'ns dels llast del passat per donar pas a una entitat cohesionada i dinamitzadora", segons Novo.La Comissió de Futur de l'entitat, que porta més d'un any treballant, proposarà en una assemblea que ha de celebrar-se properament el nom de NEM (Negoci Empresa Mataró). 

Prestigiar el centre comercial urbà
Però més enllà del nom que tindrà l’entitat a partir d’ara, explica Novo, "el més important son les ganes d’esdevenir forts, de prestigiar el centre comercial urbà de la nostra ciutat i de poder arribar a celebrar 40 anys més de feina ben feta".

Jordi Novo, President d'UBM

Les millora iniciatives del comerç mataroní

Coincidint amb la Nit del Comerç Mataroní, la UBM ha fet entrega dels premis del comerç mataroní amb l'objectiu de premiar les millors iniciatives comercials de la ciutat. La UBM ha reconegut els socis i establiments amb una major trajectòria associativa i les iniciatives comercials que han destacat en els processos de transformació digital o canvi generacional. També s'ha premiat el jove empresari de l'any o la que es considera, globalment, millor botiga de 2018.

PREMIS DEL COMERÇ MATARONÍ 2018

Premi a la constància del soci: ALEMANY
Premi a la trajectòria d'un l'establiment: CASTELLSAGUER
Reconeixement a la constància associativa; MARINA PÉREZ de CREACIONS MARINA
Premi a la Transformació Digital: FARMÀCIA COLLDEFORN
Premi al Traspàs Generacional menor de 40 anys: ROGER PUNSOLA de BLAUMAR
Premi Jove Empresari menor de 40 anys: DIANA GOMÀ de TÀCTIC
Premi Millor Show Windows 2018: LA FORMATGERIA

Diana Gomà Tàctic