El TecnoCampus impulsa la transformació educativa a l'escola Rocafonda

La institució serà el referent a l'escola del projecte Magnet, impulsat per la Fundació Bofill. L'objectiu és desenvolupar un projecte educatiu referent en el territori

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 11 Febrer 2019 09:32

Ciutat 2017/2019, escola rocafonda

El TecnoCampus serà el centre de referència en el procés de transformació educativa de l’escola Rocafonda. Gràcies a la participació de la universitat en el projecte Magnet, impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el TecnoCampus serà la institució que acompanyarà el centre educatiu de Rocafonda.

Aquesta aliança ha de permetre a l’escola Rocafonda desenvolupar un projecte educatiu innovador i de qualitat referent en el territori, tant per a les famílies com per a la comunitat educativa. El programa s’inspira en les Magnet Schools dels Estats Units, que funcionen des dels anys setanta. A Catalunya, el programa l’impulsa la Fundació Jaume Bofill en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament, l’Institut de Ciències de l'Educació de la UAB i la Diputació de Barcelona.

Materialització

Professors del TecnoCampus i de l’escola de Rocafonda, i representants de la Fundació Jaume Bofill i l’Ajuntament ja s'han reunit per definir els eixos de treball, que vol incorporar elements vinculats a l’emprenedoria, la innovació educativa i innovació social, així com el foment de les vocacions tecnològiques entre els més joves, sempre en col·laboració amb el moviment d’Xnergic.