Víctor Küppers i la UBM ompliran el Monumental

El conegut formador i consultor empresarial esgota les entrades de la conferència "Impulsant l'entusiasme"

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 16 Gener 2019 17:26

Ciutat 2017/2019, Victor Kuppers

Passió i entusiasme. Aquest és l'eix de la conferència que donarà, el pròxim dijous 31 de gener, el consultor i conferenciant motivacional Víctor Küppers a Mataró i que organitza la Unió de Botiguers de Mataró (UBM).

L'acte forma part de la programació de l'entitat per celebrar el seu 40è aniversari i busca explicar la importància de la passió i l'entusiasme per assolir l'èxit empresarial.


Víctor Küppers és conegut per la seva faceta com a consultor i formador. Després del seu pas com a vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor d’IESE, dedica el seu temps a investigar i desenvolupar nous mètodes per transmetre la motivació de manera efectiva per desenvolupar el potencial de cada persona. En les seves conferències, exposa de manera divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per desenvolupar el potencial de cada persona.

La festa del comerç

Els actes del 40è aniversari de la Unió de Botiguers de Mataró finalitzaran el pròxim 28 de febrer amb la gran Festa del Comerç Mataroní. Es tracta d'una festa-sopar de celebració dels 40 anys pensada per a totes aquelles persones que han format part d'aquestes quatre dècades de l'entitat.