Cabrils estrenarà punt d'informació en cooperativisme i economia social i solidària el proper 8 de gener

Aquest punt va adreçat a tota la ciutadania, però estarà especialitzat a acompanyar persones emprenedores i nous projectes en format cooperatiu

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 31 Desembre 2018 12:27

Ciutat 2017/2018, cooperadors cabrilsL’equip de Coop Maresme, l’Ateneu Cooperatiu del Maresme, es desplaçarà al nou punt habilitat a Cabrils, per atendre les visites concertades que tinguin dubtes sobre tots els aspectes relacionats amb la constitució i consolidació d'iniciatives cooperatives o emmarcades en l'economia social i solidària.

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Cabrils i Coop Maresme que, dins dels seus objectius té el d'apropar la sensibilització i l'assessorament de base cooperativa dels municipis d'arreu de la comarca, potenciant la descentralització, creant xarxa i vertebrant un moviment cooperatiu d'abast comarcal.

Per a fer-ho, el dispositiu de promoció de l’economia social i solidària, busca crear i facilitar vincles entre cooperatives a través d’acompanyaments personalitzats, de sessions informatives per donar a conèixer l’economia social i solidària, d’espais d’intercooperació per a les cooperatives del territori i de la realització d’entrevistes a agents clau del territori per elaborar la diagnosi de l’economia social i solidària del 2019 a la comarca.

El punt d'informació sobre cooperativisme i economia social i solidària, s’estrenarà el proper 8 de gener i tindrà lloc cada primer dimarts de mes, de 10 a 12 del matí a l’Ajuntament de Cabrils, al Carrer Domènec Carles, 1​.

Actualment Coop Maresme compta amb atenció a Argentona, El Masnou, Palafolls, Sant Andreu de Llavaneres i Tordera. Dia a dia, Coop Maresme va incorporant nous punts d'informació i d’atenció arreu de la comarca. Podeu consultar el mapa actualitzat, al web: www.coopmaresme.cat/punts-dinformacio​, enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé podeu trucar al 681 66 14 51.

Informació de contacte:
www.coopmaresme.cat // twitter.com/coopmaresme
facebook.com/coopmaresme // instagram.com/coopmaresme