Nova vida pels llums més estimats de casa

El Taller de Llums de Quim Oriol ofereix serveis integrals i experiència en reparació i restauració de tota classe d'il·luminació decorativa

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 21 Desembre 2018 08:38

Ciutat 2017/2018, taller de llums

Amb més de 50 anys d'experiència al sector de la il·luminació, ja fa sis anys que Quim Oriol va obrir a la cantonada dels carrers del Parc i Valdés 'Taller de Llums', un espai en el qual les làmpades més antigues de tota la vida poden guanyar una nova vida i saltar de generació. Precisament aquests dies de Nadal moltes famílies es reuniran a sopar sota llums antics, de tota la vida.

Les làmpades antigues de casa els avis són, en molts casos, elements que es malmeten o fins i tot es fan malbé i que a 'Taller de Llums' et poden posar al dia, adaptant-les a tecnologia led. 'Taller de llums' ofereix reparació i restauració amb una experiència que en altres establiments no poden competir. Oriol explica que "reparo peces que són de qualitat i les traspasso de generació pel que fa a lluminària" i també abraça la venda de tot tipus de bombetes, tant antigues com noves.

A 'Taller de Llums' reparen i restauren tota mena de llums decoratives, són especialistes en peces, pantalles, vidres, penjants o plafons. També poden arranjar i renovar antigues llums amb materials adequats com fer pantalles a mida.

Venda sobre catàleg
També té venda sobre catàleg tant de llums com de peces o accessoris i possibilita que les antigues llums tinguin pròrroga de vida. La norma de la casa és l'aposta per la qualitat. La coneixença del sector li permet oferir bon material amb garantia –aquí hi ha la principal diferència amb grans companyies– i a preus ajustats. Ofereix sis mesos de garantia per qualsevol reparació i dos mesos en bombetes led.

També treballa a casa el client en instal·lacions o, fins i tot, assessorant sobre les millors opcions d'il·luminació. A 'Taller de llums' podem recuperar i modernitzar els elements d'il·luminació decorativa més estimats de casa nostra.