Torna el Campus Tecnològic de Nadal

Les inscripcions per la sisena edició d'aquest clàssic del TecnoCampus ja estan obertes al web xnergic.org

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 10 Desembre 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, xnergicRobots, videojocs i animació són alguns dels tallers que es trobaran els joves que s’apuntin, aquest Nadal, al campus tecnològic d’Xnergic, una iniciativa del TecnoCampus pensada per fomentar vocacions en tecnològiques entre els més joves.

La d’aquest any és la sisena edició d’una proposta pensada per a nois i noies a partir dels 11 anys, i que es durà a terme els dies 27, 28, 29 de desembre i el 2 i 3 de gener al TecnoCampus. Les inscripcions ja estan obertes a www.xnergic.com.

El taller de robòtica

L'edició d'enguany compta amb un taller de robòtica, on s'aprendrà a dissenyar i muntar un robot 4x4, i posteriorment es faran diferents proves sobre el terreny; i un nou taller d'animació 2D, un curs enfocat a perfils més artístics i audiovisuals on es treballarà amb l'eina Photoshop per realitzar per exemple, curts cinematogràfics.
Vinculat a la indústria dels videojocs s'organitza un taller per crear videojocs de plataformes utilitzant el motor Unity, i també s'aprendran els coneixements bàsics per poder dissenyar altres jocs. Per últim, s'ha programat un taller de Motion Capture, conegut com a MOCAP, una tecnologia que permet gravar moviments i transferir-los a un personatge 3D per aconseguir una animació força realista.