Eviten la desaparició de 12 negocis amb el programa Reempresa

L'alcalde i president del TecnoCampus va recollir ahir un guardó en els II Premis Reempresa que atorga la Diputació i la CECOT

reempresa premi

El centre de Reempresa al TecnoCampus ha assolit 43 casos de reempreses d’èxit des de la seva posada en marxa ara fa sis anys. Cal destacar, que Reempresa ha assessorat gairebé 150 negocis, els propietaris dels quals volien cedir-lo a un emprenedor i ha generat 220 processos de negociació. A més, el centre de Mataró ha evitat la desaparició de 12 negocis al llarg del 2017. Davant aquestes dades d'èxit l'alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, va recollir ahir un guardó entregat per la Diputació de Barcelona en reconeixement a la trajectòria de Mataró en el programa Reempresa: els II Premis Reempresa. 

L’objectiu del programa Reempresa és, principalment, impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, i evitar així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació als municipis de la comarca.

Vendre o transmetre l'empresa

El programa ofereix de manera gratuïta a persones que volen vendre els seu negoci assessorament individual per a l’elaboració del Pla de Cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa. Així doncs, les empreses reben acompanyament des de la primera reunió de presentació, fins a la signatura del contracte de compravenda.

Una cartera de negocis en transmissió

Tots aquells que es proposin reemprendre una empresa o negoci que ja està en funcionament, poden consultar una cartera de negocis en transmissió. A més, se'ls ajuda a fer el pla de viabilitat o Reempresa d’un negoci que els interessa.