Autoocupació contra la vulnerabilitat

El Maresme presenta microcrèdits solidaris per a maresmenques en situació de vulnerabilitat que vulguin assolir la independència econòmica

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 26 Octubre 2017 00:00

Ciutat 2017, dones empresariesEl Consell Comarcal del Maresme i l'Associació de Dones Directives i Empresàries (ACDDE) han signat un conveni que espera donar impuls a les dones en situació de vulnerabilitat que vulguin assolir la independència econòmica a partir de l'autoocupació.

Les dades indiquen que el Maresme és una comarca amb una elevada feminització de l'atur.  La iniciativa de l'ACDDE vol ajudar les dones que tinguin una idea de negoci i necessitin finançament per dur-lo a terme. Però no es limita a la part econòmica, ja que també comptaran amb assessorament personalitzat i grupal, formació, mentorització i tutorització per assegurar l'èxit del negoci.

Aquest projecte s'emmarca dins del Pla de Polítiques d'Igualtat que el Consell Comarcal del Maresme va presentar el passat 5 d'octubre.  Per participar-hi, cal posar-se en contacte amb el SIAD ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).