Mataró plena de colors amb la festa 'Holi'

La Unió de Botiguers i adolescents.cat organitzen el pròxim 30 de setembre tres hores de festa i música a la plaça de l'Ajuntament

Holi Mataró

La Unió de Botiguers (UBM) organitza per primera vegada una festa 'Holi' en col·laboració amb adolescents.cat, el portal més visitat entre joves de Catalunya. Així doncs, la plaça de l'Ajuntament s'omplirà de color, música i molta festa el dissabte 30 de setembre a càrrec de Roger Carandell, Ernest Codina i un discjòquei de Cocoa.

Es llançaran més de 50 quilograms del color professional que caracteritza aquest tipus de festivals tradicionals d'origen indi que tant s'han popularitzat arreu del món en els darrers anys.
Holi Mataró

Tres discjòqueis

La festa, que començarà a les 17 h i s'allargarà durant tres hores, és gratuïta i comptarà amb la participació dels DJ's Roger Carandell i Ernest Codina, d'adolescents.cat, i un dj convidat de COCOA, discoteca patrocinadora de l'acte. Els tres discjòqueis animaran la festa dalt de l'escenari i obsequiaran amb marxandatge oficial d'adolescents.cat i de COCOA a alguns assistents.  

Un portal per a joves i una entitat

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya on s'hi pot trobar tot allò que t'interessa als joves sobre els teus ídols, consells per resoldre dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, assessorament, comunitat, etc.

La UBM, per la seva banda,  és una entitat associativa que agrupa les empreses del comerç detallista local i que té com a objectius l'organització d'iniciatives i activitats encaminades a la promoció empresarial del sector i la dinamització del comerç urbà de Mataró.