Referents del Personal Branding

Les dues "influencers" Txell Costa i Helena Casas protagonitzaran el 22 de setembre la conferència del 15è aniversari de l'empresa CDmon

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 14 Setembre 2017 10:52

L'empresa de hosting i registre de dominis maresmenca CDmon està de celebració. En motiu del seu 15è aniversari ha organitzat una jornada dedicada a la  marca personal , amb seminaris, articles i vídeos que es publicaran i emetran durant el dia  22 de setembre i que seran l'avantsala perfecta per a l'acte principal, les ponències de l’Helena Casas i de la Txell Costa, a la capital del Maresme, concretament al TecnoCampus.


Però qui són Txell Costa i Helena Casas?

Txell Costa és una professional que, segons les seves pròpies paraules, es dedica   a   canviar   la   vida   de   les   persones   a   través   del   màrqueting   i   la   comunicació.
El 2015 va ser escollida una de les cinc dones referents pel  Parlament de Catalunya. L'any 2016 va participar en la primera trobada internacional sobre lideratge femení de la  Universitat de Yale , sent l'executiva més jove i única representant de la Unió Europea. Ja en l'actual 2017, ha estat escollida "Talent emergent"   en   els   premis   FemTalent   2017.
La seva ponència, sota el títol  "Creixement personal al món digital", vol donar un altre  punt   de   vista,   apartat   de   l'entorn   de   l'empresa,   sobre   el   Personal   Branding.
Helena Casas és una psicòloga amb un passat com a fotògrafa-retratista. Això li atorga un interessant matís, ja que té la virtut de captar la llum de les persones, tant en l'àmbit físic com psíquic, en totes les seves formes. A través del Màrqueting, intenta transmetre la seva visió a tothom, convertint-se en una especialista contrastada en la matèria. És docent i consultora en Màrqueting Digital en l'Institut d'Investigació per a la Societat de la Informació i el coneixement, així com col·laboradora en diferents cursos de la  Universitat de Vic. Les seves ponències estan plenes d'intensitat i elegància. En aquesta ocasió parlarà sobre  "La importància   del   personal   branding   a   les   empreses".

Actes gratuïts al Centre de Congressos del Tecnocampus
Els actes es realitzaran al Parc tecnològic  Tecnocampus de Mataró el 22 de setembre a partir de les 16:30 h. Les inscripcions estan obertes des del web www.15cdmon.com i són totalment gratuïtes.