Pinmat pren un nou rumb

Pinturas Andalucia es va fusionar amb l'empresa mataronina fa un any i aposta per l'expansió geogràfica

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 10 Juliol 2017 17:39

Pinmat

Pinturas Andalucia fa un any que es va fusionar amb PINMAT de Mataró i Granollers, complint així amb la seva estratègia d'expansió geogràfica. Es tracta d'una empresa andalusa molt similar a la mataronina. PINMAT, amb quasi 40 anys de trajectòria, va anar creixent a poc a poc a la ciutat i compta una àmplia penetració a Mataró i amb una bona fidelització dels clients. Després d'haver-se quedat sense relleu generacional, Pinturas Andalucia va posar-se al capdavant per mantenir-ne la trajectòria.

Tenen clar que el seu objectiu és millorar el que s'han trobat i millorar l'experiència de compra dels mataronins i compradors de la zona, segons va explicar el responsable de màrqueting, Manuel Espiritusanto, durant la Roda de Premsa de presentació de la nova línia estratègica de PINMAT.

Pinmat
L'empresa té un equip d'handbol platja
PINMAT patrocina l'equip d'handbol platja masculí del BM Playa Sevilla que va guanyar l'any passat el Torneig Internacional 'XIII Open Handbol Platja ciutat de Calella'. En l'edició d'aquest 2017 ha estat finalista. Des de PINMAT van destacar que el patrocini d'aquest esport es deu al fet que és una disciplina minoritària que ofereix espectacle però amb valors esportius importants. “Dins la política social del grup hi ha un espai pels esports minoritaris”, va afirmar el responsable de màrqueting de PINMAT, Manuel Espiritusanto. Per la seva banda Joan Costa, porter de l'equip d'handbol platja, va destacar que “hi ha molta germanor entre equips i que el nivell català d'aquest esport és altíssim”.