Santa Maria introduïda a les noves tecnologies

La basílica estrena nova imatge corporativa i obre comptes a quatre xarxes socials per tal de posicionar-se com un espai d'interès turístic

  • Laia Mulà // Daniel Ferrer
  • Dimecres, 21 Juny 2017 18:05

Conjunt dels Dolors

La basílica de Santa Maria estrena un nou sistema de gestió del patrimoni per tal d'arribar a un públic més ampli a través de la nova pàgina web. També compta amb una imatge corporativa innovadora que inclou un logotip fresc però que conserva el significat al·legòric original, segons en Xavier Monjo, l'encarregat de gestió de patrimoni.

La incorporació de les xarxes socials com a eina de gestió i difusió de la basílica de Santa Maria té la voluntat de posicionar-la com un espai d'interès turístic. S'han creat comptes d'Instagram (@stamariamataro), Twitter (@stamariamataro), Facebook (Basílica de Santa Maria de Mataró) i Youtube, com a magatzem dels productes audiovisuals generats.

Una altra novetat destacada per Monjo és la traducció dels continguts de la nova web, fent que estigui disponible en quatre idiomes diferents: català, castellà, francès i anglès.

Qui té por del Barroc?
Per últim, cal destacar la creació de la nova campanya sota el títol 'Qui té por del Barroc?', que vol cridar l'atenció de possibles visitants a través de petits espots publicitaris. L'espot vol trencar la sensació d'extravagància del Barroc, que sovint genera rebuig dels espectadors.