Dogi compra la maresmenca QTT

El gegant tèxtil català mantindrà la producció com a nova unitat de negoci, amb el mateix equip al capdavant

  • Redacció
  • Dimecres, 26 abril 2017 10:08

L'empresa QTT

L'empresa Dogi ha adquirit Qualitat Tècnica Tèxtil, més coneguda com a QTT. Amb seu a Argentona, al Polígon del Cros, QTT és un grup de societats amb filials a Portugal i els Estats Units especialitzada en disseny i producció d'articles de moda per a dona i infantil. El 2016 QTT va registrar una facturació de 16,1 milions d'euros i un EBITDA operatiu d'un milió. El valor total de l'empresa a efectes de transacció ha estat de 2.424.058 euros dels quals 662.029 es pagaran en accions de Dogi valorades a preu de mercat.

L'adquisició de QTT s'emmarca en la tàctica del gegant Dogi de crear un grup tèxtil rellevant incorporant una nova unitat de negoci, que treballi amb teixits alternatius als produïts tradicionalment per l'empresa. Dogi mantindrà l'actual equip directiu de QTT al capdavant de la nova unitat, i explica que l'operació li produirà "importants sinergies operatives i comercials".

Aquesta és la segona operació d'aquest tipus en dos anys, ja que el 2016 Dogi va adquirir la mataronina Treiss, especialitzada en disseny de roba i control de la cadena de subministrament per a grans cadenes de moda. La intenció del gegant tèxtil català és passar de ser un fabricant de teixits elàstics a ser un grup tèxtil diversificat amb més pes al sector de la moda.