Un estudiant del Tecnocampus, guanyador de la Global Game Jam de Vilanova i la Geltrú

En 48 hores, l'equip de Daniel Moreno va dissenyar un videojoc que es va endur el primer premi del certamen anual

  • Redacció
  • Dilluns, 06 Febrer 2017 10:44

Videojocs

Daniel Moreno, estudiant de primer del Grau en Disseny i Producció de Videojocs del TecnoCampus, va guanyar la sisena edició de la Global Game Jam de Vilanova i la Geltrú, que es va celebrar a l'espai Neàpolis del 20 al 22 de gener.

Moreno i el seu equip es van imposar al concurs amb el joc BYR Waves, al qual ja s’hi pot jugar amb el controlador Xbox. El repte era difícil: crear i dissenyar un joc o videojoc en un temps màxim de 48 hores.

La Global Game Jam és un concurs internacional que se celebra anualment a més de 600 seus repartides arreu del món. A l'edició d'enguany hi han participat noranta estudiants dividits en setze equips.

El seu és un joc arcade on hi ha un personatge sobre una plataforma que està envoltat d’altaveus, des d’on apareixen enemics, en forma d’onades. Els enemics, en forma d'ones de color blau, verd, groc o blanc, intenten entrar en contacte amb la plataforma per restar vides al personatge, que ha d'emetre ones dels seus colors per poder destruir-les.

El premi principal per haver guanyat és poder treballar durant sis mesos en una sala a l’espai Neàpolis de Vilanova i la Geltrú, i un paquet de jocs i alguns perifèrics. A més, els guanyadors també van rebre un diploma que acredita la victòria i un trofeu imprès amb una impressora 3D.