Carrefour reinaugura les instal·lacions de Cabrera de Mar

L'empresa ha renovat de forma integral el centre que va obrir el 1980

  • Redacció
  • Dimarts, 31 Maig 2016 10:15

Carrefour

El centre comercial Carrefour Cabrera de Mar ha celebrat la reinauguració de les seves instal·lacions després d'una completa remodelació, acte en què ha assistit l'alcalde del municipi, Jordi Mir, qui ha valorat que "és una empresa estratègica des dels inicis, que ens ajuda a dinamitzar el sector comercial a la regió i atrau a moltes persones més enllà del nostre municipi".

Renovació integral

La remodelació realitzada per Carrefour Property i Carmila, que ha generat 56 llocs de treball durant la fase d'obres, ha suposat una renovació integral i importants canvis en la imatge global del centre, amb modificacions estètiques i millores en els serveis que fan més còmoda i atractiva l'experiència de visita dels seus clients.

Carrefour

Inaugurat l'any 1980, el centre comercial Carrefour Cabrera de Mar disposa d'un hipermercat Carrefour i una àmplia galeria distribuïda en 29 botigues, on trobem operadors com ara Décimas, Movistar, Vodafone, Orange, +Visión, McDonalds, Aki i Brico Depôt. El centre és propietat de Carmila i Carrefour Property.