El Grup Serhs s'instal·la a Mata-Rocafonda

L'empresa maresmenca hi obrirà la seva Cuina d'Alt Rendiment després que les instal·lacions de Vilassar de Mar se li hagin quedat petites

  • Redacció
  • Dimecres, 16 Març 2016 09:56

Serhs

Una empresa important aposta per Mataró i a més ho fa pel Polígon de Mata-Rocafonda. El Grup Serhs obrirà a Mataró la Cuina d’Alt Rendiment del grup, que fins ara  té ubicada a Vilassar de Mar. Les instal·lacions de Vilassar s’han quedat petites pel volum de negoci de la divisió Serhs Food i per això han optat per la capital del Maresme per ubicar-hi aquest centre de producció. La nova cuina estarà ubicada al polígon de Mata-Rocafonda, on el grup té una nau industrial, i ocuparà un espai de 4.700 metres quadrats. Amb aquestes noves instal·lacions, Serhs triplicarà la producció diària d’aliments, fins a les vuit tones diàries, elaborant més de dos milions de quilos anuals.

Planta polivalent

Les obres per adequar la nau industrial ja han començat i la intenció del grup Serhs és que sigui una planta polivalent. A més de la cuina d’alt rendiment, també s’hi traslladaran les oficines de la divisió Serhs Food. La planta donarà feina a un centenar de persones, la majoria són treballadors que actualment ja treballen a la cuina del grup a Vilassar de Mar. Serhs dóna servei a més de dos-cents centres arreu de Catalunya, entre els quals hospitals, presons, escoles, així com els serveis d’alimentació del Camp Nou, del Barça i el de Cornellà-El Prat, del RCD Espanyol.

Un gegant turístic

El Grup Serhs, fundat com a societat cooperativa el 1975 amb el nom de Serveis Mancomunats d'Hostaleria i Similars, és el primer grup turístic de Catalunya. El constitueixen un conjunt de 70 empreses i treballa en sectors com el turístic, l'hostaleria, la restauració i les col·lectivitats. Actualment el Grup Serhs és una societat anònima i té uns 1.500 socis, el 41 per cent dels quals són treballadors o familiars de treballadors. Es tracta doncs d'un holding empresarial de gran importància, nivell de negoci i arrelament al territori català des del Maresme, on ha mantingut la seu central.