Primer aniversari d’APAE

El proper dijous dia 15 hi haurà el congrés ‘APAE, Fem Empresa’ a la Sala-Auditori Francesca Bonnemaison de Barcelona

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dilluns, 12 Gener 2015 10:17

Ciutat 2014/2015 APAE

L’Associació de Professionals Autònoms Europeus (APAE) va néixer fa un any amb l’objectiu de donar sortida a tots aquells autònoms, Pimes, Micropimes i, en general, gent amb idees que, davant la crisi actual, busquen una oportunitat per encetar o rellançar el seu negoci. Aquesta entitat ha dut a terme diferents activitats, jornades i dinàmiques en el seu propòsit d’esdevenir un mitjà on trobar alternatives i solucions, per tal que els afectats siguin capaços de reconduir les seves activitats i obtenir noves fonts d’ingressos i coneixements.

Ara l’APAE està d’aniversari i ho celebrarà dijous que ve, dia 15, a Barcelona amb el congrés ‘APAE, Fem Empresa’ a la Sala-Auditori Francesca Bonnemaison. Serà tot un dia d’activitats amb l’assistència de representants de més de 300 empreses catalanes i en la que es podrà participar amb inscripció prèvia.

S’espera una representació institucional d’alt nivell per celebrar amb diferents activitats de networking el primer aniversari d’aquesta associació, amb delegació al Maresme. APAE vol respondre a les necessitats de professionals i emprenedors a partir de propostes formatives d’alt nivell general i plataformes de connectivitat interprofessional. Bon exemple serà aquest congrés pensat per establir sinergies entre les empreses que s’hi inscriuran.