COMràdio emet des de la Politècnica de Mataró

L’emissió del programa d’humor ‘La Divina Comèdia’ servirà de pràctica als alumnes de guionatge del Graduat en Mitjans Audiovisuals

L’emissora COMràdio emetrà demà divendres el seu programa d’humor ‘La Divina Comèdia’ des de la Politècnica de Mataró. Els alumnes de guionatge de la titulació de Graduat en Mitjans Audiovisuals tindran l’oportunitat de conèixer des de dins com és l’emissió d’un programa de ràdio; així doncs, hi seran presents tan durant la instal·lació de la infraestructura com en el moment de l’emissió. Aquesta classe pràctica respon a l’acord signat entre productores de radio i televisió i l’EUPMT el passat dia 26 de gener i que té com a objectiu l’estreta col·laboració entre aquestes empreses i l’escola per tal que els alumnes puguin conèixer amb solvència la realitat del sector abans d’incorporar-se professionalment.

‘La Divina Comèdia’ és un programa diari d’humor que s’emet de 12 a 13 hores en el que es tracta allò que es viu durant el dia a dia. El seu director i presentador, en Miquel Giménez, el descriu com una capsa on hi cap de tot: ironia, humor crític, surrealisme i també una pinzellada de tendresa.