Jornada de Portes Obertes al TecnoCampus amb rècord d'assistència

El passat dissabte, més de 2.500 persones van assistir a les sessions informatives dels graus que s’impartiran el curs 2019-2020

Ciutat 2017/2019, tecnocampus

La Jornada de Portes Obertes al TecnoCampus va tancar la seva darrera edició amb rècord d’assistència. Dissabte passat, 2.500 futurs estudiants no es van voler perdre les sessions informatives dels 17 graus que s’impartiran el curs 2019-2020 a les tres escoles universitàries del centre educatiu mataroní, adscrites a la Universitat Pompeu Fabra.  

A més a més, en altres espais es van fer sessions informatives sobre els tràmits de gestió acadèmica, en especial sobre el procés de matrícula, i es van donar a conèixer serveis d'emprenedoria, d'internacionalització i de borsa de talent.

Durant tot el dia, els futurs estudiants i els seus acompanyants també van poder fer visites guiades al campus, inaugurat l'any 2010, i ampliat amb l'edifici TCM6, dedicat als estudis de l'àmbit de la salut i en marxa des de 2016.

L'alcalde de Mataró i president del TecnoCampus, David Bote, acompanyat del director general, Josep Lluís Checa, van visitar també el campus i, en declaració als mitjans, van destacar l'interès que un any més ha despertat la jornada i la demanda creixent per estudiar al TecnoCampus, que ha permès assolir la xifra de 3.500 estudiants el curs actual.