Calendaris solidaris per ajudar refugiats

L'Escola Pia Santa Anna ha fet entrega del donatiu a l'associació mataronina Humanity Wings

  • Redacció
  • Dimarts, 29 Gener 2019 15:09

Santa Anna Humanity Wings

L'Escola Pia Santa Anna ha entregat a Humanity Wings els més de 300 recaptats gràcies a la venta de calendaris solidaris. Tot, amb l'objectiu d'aportar el seu granet de sorra però, també, de generar entre els alumnes un esperit crític i fomentar el treball col·lectiu.

Els encarregats de promoure-ho durant tot mes de novembre van ser els alumnes d’FP de Màrqueting i Publicitat i d’Administració i Finances. Els dos grups de cicles formatius van treballar de manera "conjunta i interdisciplinària" per tal de dissenyar i crear els calendaris solidaris, així com la publicitat necessària per fer arribar la informació a les famílies i els alumnes de l’escola.

El calendari amb més èxit és el que van protagonitzar els alumnes d'infantil. Un altre estava protagonitzat pels mestres de formació professional.

L'entrega dels 330€ recaptats gràcies a la venta de prop de 500 exemplars s'han entregat aquesta setmana i de forma íntegra a l’associació Humanity Wings. A l'entrega va assistir-hi també en Wally, un refugiat sirià que ha volgut agrair "personalment" la tasca portada a terme pels alumnes.