Creix la demanda per estudiar al TecnoCampus en la preinscripció de juny

Un total de 842 estudiants han sol·licitat cursar algun dels estudis a Tecnocampus en primera preferència, un 6% més respecte del curs anterior

Ciutat 2017, tot empenta-tecnocampus portes obertes

El TecnoCampus tanca les adjudicacions de places d'aquest any amb resultats molt positius, ja que un total de 842 estudiants han sol·licitat estudiar al centre en primera preferència, un 6% més que l'any passat. El centre universitari va afermant bases i ja ha aconseguit que tretze de les quinze titulacions que s'imparteixen tinguin nota de tall, quatre més que el curs passat.

El TecnoCampus està format per tres centres universitaris adscrits a la Universitat Pompeu Fabra i cadascun d'ells ha vist resultats positius enguany. En el cas de l'Escola Superior Politècnica, destaquen les titulacions relacionades amb els videojocs, de les quals han aconseguit notes de tall el grau en Disseny i Producció de Videojocs (6,265) i la doble titulació en Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació i Disseny i Producció de Videojocs (6,328). Tot i això, el grau en Mitjans Audiovisuals repeteix com la titulació amb més estudiants assignats (175) i una nota de tall de 5,714.


Especials 2017, tecnocampus-illes

Els graus impartits per l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa són els que més notes de tall han aconseguit, estrenant-se aquest any el grau de Logística i Negocis Marítims amb nota de tall de 6,250; i el grau Business and Innovation Management, que realitza la docència en anglès, amb una nota de tall de 5,798.

Les notes de tall més altes són les de Ciències de la Salut

L'Escola Superior de Ciències de la Salut compta amb les titulacions amb més demanda del campus, incloent-hi el Grau en Infermeria (8,064), el Grau en Fisioteràpia, el qual té la nota més alta del TecnoCampus, un 9,464; el Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (7,516); i la doble titulació en Fisioteràpia i Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (7,755).

Tecnocampus