1.250 alumnes amb el transport escolar

Utilitzaran alguna de les 36 rutes del servei de transport escolar per anar des del seu domicili fins al centre educatiu corresponent

  • Divendres, 15 Setembre 2017 13:13

Ciutat 2014/2015, Consell Comarcal

Un total de 1.250 alumnes maresmencs utilitzen el transport escolar per desplaçar-se cap a l'escola en alguna de les 36 rutes habilitades per a infants i joves. La xifra és molt similar a la del curs passat i les rutes estan essent reajustades amb les darreres sol·licituds, segons informa el Consell Comarcal del Maresme.

El Consell Comarcal, a més, estrena aquest curs 2017-18 un nou sistema de gestió de les demandes de serveis educatius que es proposa facilitar a les famílies la tramitació de les sol·licituds i el pagament del servei. També agilitza la comunicació de l'Administració amb les escoles, famílies i empreses prestadores del servei. Cal destacar que el Consell Comarcal s'encarrega de la gestió del transport escolar, el servei de menjador, d'acollida i els ajuts al menjador per respondre a les necessitats socioeconòmiques d'alguns alumnes.

550 serveis de menjador

Enguany està previst que se serveixin àpats diàriament a 7 escoles del Maresme: Mar Nova (Premià de Mar), Sant Miquel del Cros (Argentona), Castell de Dosrius (Dosrius), Josep Maria Peramàs (Mataró), Ignasi Iglesias i Serra de Miralles (Tordera), Antoni Doltra i Mediterrània (Pineda de Mar), Mare de Dèu de Montserrat (Malgrat de Mar), Minerva (Calella) i Sant Pau (Sant Pol de Mar). En total, el Consell Comarcal calcula que servirà uns 550 àpats diaris amb menús elaborats per dues empreses: Servei Àpats i Eurest Catalunya. El servei comarcal de menjador escolar és integral i, per tant, cobreix el servei de cuina, les hores de lleure i la tramitació administrativa corresponent.