Ensenyament i Decathlon signen un conveni per a promoure l'FP dual al Thos i Codina

L'acord permetrà impulsar cicles formatius de diferent tipologia

  • Redacció
  • Dilluns, 30 Novembre 2015 19:49

Thos i Codina

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i Decathlon han signat un conveni de col·laboració per tal de promoure la formació en alternança i la formació dual en un total de 17 instituts catalans, entre ells el Thos i Codina de Mataró. L’acord se subscriu als cicles de grau mitjà d’activitats comercials i de conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural, i als següents cicles de grau superior: gestió de vendes i espais comercials, transport i logística, animació d’activitats físiques i esportives, i administració i finances. Entre els sis cicles formatius subscrits en el conveni, s’oferiran un total de 80 places.

A través de l’acord es facilitarà el reconeixement acadèmic de l’experiència professional del personal treballador Decathlon. El Departament d’Ensenyament, mitjançant els instituts participants, donarà suport a l’empresa, i informarà i assessorarà el personal treballador amb experiència laboral, per orientar-lo cap a la realització de processos de reconeixement acadèmic de la seva experiència professional.


També es reconeixerà acadèmicament la formació contínua realitzada per Decahtlon als seus treballadors per tal de permetre l’obtenció de la titulació o certificació corresponent. Així es facilitarà l’accés als cicles formatius del personal treballador de l’empresa, mitjançant la matriculació sencera, per mòduls o unitats formatives. A més, Ensenyament i Decathlon col·laboraran per impulsar la transferència tecnològica i del coneixement amb els instituts, per desenvolupar treballs tècnics i elaborar projectes innovadors que puguin ser utilitzats posteriorment per l’empresa.