La Universitat d’Estiu del TCM serà la Universitat d’Estiu del mar

L’Alcalde avança un grau universitari sobre logística i negoci marítim

  • Redacció
  • Dijous, 11 Juliol 2013 11:14

Ciutat, Universitat d'estiu

El TecnoCampus va inaugurar divendres passat la Universitat d’Estiu, que programa activitats lúdiques i cursos de formació per a la ciutadania i els empresaris. L’alcalde de Mataró, Joan Mora, va destacar en la inauguració que és necessari que la Universitat d’Estiu sigui útil i respongui a necessitats reals. “L’any que ve volem potenciar un dels àmbits que tractarem, el mar, on veiem grans oportunitats”, va destacar, per poder celebrar “la Universitat d’Estiu del Mar”.

En aquest sentit, l’alcalde va avançar que pròximament es podria posar en marxa un grau universitari sobre logística i negoci marítim, que seria “pioner en el sistema universitari”. El TecnoCampus està impulsant la creació d’aquest grau d’acord amb la Universitat Pompeu Fabra i la Secretaria d’Universitats de la Generalitat després d’haver detectat la necessitat del sector i comprovat que no hi ha formació reglada d’aquestes característiques.

Per altra banda, l’alcalde va animar les administracions i institucions com el TCM a treballar plegats amb tota la societat per “ser-los útils, com ho va ser els anys 90 la primera universitat d’estiu que es va posar en marxa de la mà de l’Escola Universitària Politècnica”.