Estudiants de tot Europa debaten sobre emprenedoria social al TCM

36 estudiants participen a l’International Entrepreneurial Seminar

  • Redacció
  • Dimarts, 14 Maig 2013 11:26

Estudiants intercanvi internacionals


El Tecnocampus acull fins divendres 36 estudiants i dotze professors de diverses universitats europees en el marc d’un projecte que gira al voltant de l’emprenedoria social. Es tracta de la tercera edició de l'International Entrepreneurial Seminar, que reuneix  representants dels centres universitaris del TecnoCampus i de cinc universitats europees: la Hogeschool Gent - University College Ghent de Bèlgica, l’Université du Littoral Côte d'Opale-ULCO de França, la Jade Hochschule - Jade University of Applied Sciences d’Alemanya, la Mälardalens University de Suècia i East London University del Regne Unit. Cada centre aporta sis estudiants participants.

 

Durant tota la setmana, els estudiants dels centres participants treballaran al TecnoCampus en equips mixtos de la mà de dotze professors vinguts de tot Europa.

 

L’objectiu és que comparteixin coneixements i experiències des de l’òptica que els aporta el fet de provenir de diversos països d’Europa. Per part del TecnoCampus, els alumnes participants són estudiants de l'Escola Universitària del Maresme (EUM) i de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró. L'organització de l'esdeveniment és a més el treball de final de carrera de dues estudiants de l'EUM: Núria Solé i Alba Manresa.