Un miler de signatures per la segona línia del Coromines

Els pares es mostren decebuts amb l’Alcalde Mora i el regidor Galbany

  • Cugat Comas
  • Dilluns, 06 Maig 2013 16:49

Coromines1

La lluita dels pares que han vist com els seus fills quedaven fora del Joan Coromines i del Montserrat Solà i l’Anxaneta segueix. Aquest dilluns algunes d’aquestes famílies es van plantar per dinar i fer una cassolada davant la seu dels Serveis Territorials, a més de lliurar un miler de signatures que reclamen que el Joan Coromines recuperi la segona línia que el Departament va decidir tancar. “És la segona vegada en quinze dies que ens venim a manifestar, aquesta vegada a més entreguem signatures perquè la Consellera Rigau vegi que tenim molta gent darrera i que el tema del Coromines és un problema social”, explica Adela Genís, portaveu de les famílies.

Coromines

Les famílies no es rendeixen i segons la seva portaveu “fins el dia 25, quan sortiran les llistes definitives, no ens rendirem i si cal anar a veure a qui sigui ho farem”. Recorden que en suprimir la segona línia, desenes de famílies han quedat fora de les escoles públiques de la zona centre.

Decebuts amb l’Ajuntament
Genís també lamentava el paper “insuficient” de l’Ajuntament de Mataró. “Diuen que volen la línia però al Ple Municipal tant el regidor Galbany com l’Alcalde Mora van donar la lluita per perduda i sembla que hagin de ser els pares els que haguem de moure peça, nosaltres podem venir aquí tants dies com vulguem però haurien de ser els responsables polítics de la ciutat els que anessin a demanar la línia. Si nosaltres no ho donem per perdut, ells tampoc ho haurien de fer”.