Mataró es suma al projecte pilot INDRA

L’objectiu és consolidar a les empreses de recent creació

L’ajuntament de Mataró és un dels dotze consistoris de la província de Barcelona que s’han adherit al projecte empresarial INDRA que impulsa la Diputació. INDRA es un projecte pilot per ajudar a consolidar-se a les empreses de recent creació. L’acte de signatura del conveni va comptar ahir amb la presència de la presidenta de l’IMPEM, Alícia Romero en representació de l’ajuntament de la ciutat i per part de la Diputació va acudir el diputat de Promoció Econòmica, Teo Romero.

L’objectiu d’aquest projecte pilot és la consolidació d’empreses de, principalment, menys de cinc anys de vida, per donar resposta a les necessitats d’aquests empresaris. La coordinació del mateix corre a càrrec de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació. INDRA, que es desenvoluparà al llarg d’aquest any, compta amb un pressupost de 400.000 euros i existeix la intenció de fer-ho extensiu a tots els municipis de la província.

Àmbits d’acció
Les accions en que incidirà el projecte es centraran en diferents àmbits de suport. En el desenvolupament de les competències dels empresaris es tractaran les competències bàsiques del lideratge, la innovació, el networking i la cooperació empresarial; en el desenvolupament de les competències de les empreses es parlarà del mercat i la fidelització de clients, la planificació financera i la internacionalització. A més com a àmbit transversal, es tractarà la potenciació dels serveis locals i la promoció de xarxes.