Media Markt obre a Mataró el seu quart establiment a Catalunya

La botiga ocupa 1.900m2 al centre comercial Mataró Park

L’empresa alemanya Media Markt obre demà les seves portes a Mataró del quart establiment a Catalunya. Media Markt, empresa especialitzada en informàtica, audio-video, fotografia, telecomunicacions i electrodomèstics, ha elegit el centre comercial de Mataró Park com a seu de la nova botiga que ocuparà uns 1.900 m2 i donarà feina a unes 130 persones.

La nova botiga obrirà les seves portes demà dia 4 de novembre a les nou del matí amb una oferta d’uns 50.000 productes de primeres marques i novetats del sector de les noves tecnologies, electrònica, informàtica domèstica, oci i electrodomèstics. Amb l’excepcionalitat del dia inaugural l’horari habitual de la botiga serà de deu del matí a deu de la nit.

L’IMPEM ha col·laborat en la selecció de personal
Segons va explicar el director de Media Markt a Espanya, Salvador Martí, la meitat de la plantilla són de Mataró, mentre que l’altra meitat provenen de municipis de la comarca. Cal destacar que el 25% dels contractats estaven apuntats a la Borsa de Treball de l’IMPEM, aquest fet correspon a l’acord al que van arribar l’institut municipal i la marca alemanya.