Comencen les sessions informatives dels cursos de l’IMPEM

La formació es dirigeix a persones en atur i als qui treballen i volen un reciclatge professional

Com cada any l’IMPEM ha organitzat una sèrie de cursos de formació ocupacional i de formació contínua per afavorir l’accés de les persones al mercat laboral i millorar la competitivitat. La formació ocupacional s’adreça a les persones que estan en situació d’atur i busquen feina i la formació contínua està pensada per a persones que treballen i volen un reciclatge professional, a les PIME i als nous emprenedors. De la mateixa manera l’IMPEM també ofereix cursos de formació socio-laboral adreçats a gent que està cobrant la renda mínima d’inserció. Les sessions informatives dels cursos ja s’han iniciat.

En el programa d’enguany també s’han incorporat seminaris en l’àmbit de l’exportació i de les polítiques de millora contínua i recursos humans, així com una nova metodologia de formació aplicada a la formació de nous emprenedors, mitjançant el disseny de càpsules o píndoles de formació en temes vinculats a la creació d’empresa, com poden ser finances, organització o bé formes jurídiques.

Els cursos ofereixen possibilitats formatives d’allò més diverses: ocupacions tradicionals, vinculades al comerç, a les noves tecnologies i als serveis d’atenció a les persones.