Un taller especialitzat en tunning és el guanyador d’’Apendre a empendre’

L’Escola Pia Santa Anna i l’institut Thos i Codina són els guanyadors i finalista de la segona edició d’aquest certamen

Els premis “Aprendre a emprendre” que organitza l’IMPEM per guardonar els millors projectes d’empresa creats entre els estudiants de cicles formatius de les escoles i instituts de la ciutat ja tenen els guanyadors d’enguany. El primer premi ha anat a parar a mans de dos alumnes del grau superior d’administració i finances de l’Escola Pia Santa Anna amb l’empresa Pistong Tunning. D’altra banda, els finalistes han estat alumnes de l’institut Thos i Codina pel projecte Beat&Beer.

Aprende a emprendre és un projecte de l’IMPEM per treballar per un dels seus principals objectius: l’ocupació. Tal com va explicar l’actual presidenta de l’IMPEM, Alicia Romero, en el lliurament de guardons, quan algú pensa en treballar pensa en fer-ho per una altra persona, “però poques vegades se’ns passa pel cap fer la nostra pròpia empresa”. Per extendre aquesta idea, l’autoocupació, és per la qual aposten creant aquest certament.

Treballs amb elements diferencials
D’altra banda, la tècnic d’empresa de l’IMPEM, Antonia González, va voler destacar una valoració global molt positiva dels treballs presentats, dels quals va destacar la seva voluntant de trobar aquell element que els diferencia de la resta d’empreses.

El projecte guanyador, Pistong Tunningtunning, on el cotxe pugui rebre tot tipus de tractaments sense necessitat de moure’l fora d’aquest únic espai. Pistong Tunning és un projecte que els seus creadors van confessar, va ésser concebut per poder portar a la pràctica.