BioFoUrs premiat com a la millor iniciativa empresarial medi ambiental

Set empreses mataronines més presentades per l’IMPEM van tenir diploma

La setmana passada es va fer l’entrega de premis a Sabadell de la sisena edició dels Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la Diputació de Barcelona. Vuit empreses mataronines presentades per l’Institut Municipal de promoció Econòmica de Mataró, IMPEM, van ser guardonades. Al concurs hi van participar un total de 93 projectes de tota la província, de les qual 24 van ser finalistes, 8 de Mataró.

De les empreses mataronines la que es va endur el premi més gran va ser BioFoUrs que va obtenir el premi a la millor iniciativa empresarial amb major respecte pel medi ambient. El premi està dotat en 9.000 euros. Les altres set empreses que eren Acteh, Innova IT, Nexo VR, Samcla-esic, Solbed Bio-Inspired Solutions i Tecnogis van obtenir diplomes.

Un portal del sector de l’alimentació ecològica
BioFoUrs és un portal del sector de l’alimentació ecològica que va adreçat a productors, transformadors, distribuïdors i minoristes a nivell mundial, ja que els els serveis s’ofereixen en cinc idiomes diferents.El portal ofereix els següents serveis: una llotja virtual, un mercat virtual, un observatori de preus i mercats entre d’altres. L’objectiu de l’empresa és desenvolupar i difondre el sector agroalimentari ecològic mitjançant les noves tecnologies a la vegada que intervé i potencia el mercat de productes ecològics.