El sector de Les Hortes compta amb una nova nau industrial

En el nou local s’hi reubicaran a dues empreses que ja treballaven en el sector i es van veure afectades per la seva urbanització

El sector de Les Hortes del Camí Ral ja té una altra nau industrial. És tracta d’un edifici de 1.985 m2 ubicat a la cantonada dels carrers de la Bobinadora i de la Cosidora. La major part de l’edifici ja ha estat adquirit. Les propietàries seran les empreses Triple Onda S.A i Sound Lighting Design Solid, S.A, dues empreses que ja es trobaven ubicades al sector i que es van veure afectades per la seva urbanització.

La nova nau ha suposat un cost de 1.159.367 euros. L’edifici s’ha estructurat en una planta baixa i una planta pis. La planta baixa també s’ha dividit en dos espais. L’inferior s’utilitzarà com a magatzem mentre que a la superior hi tindran la seu les dues empreses. A més, s’hi troba el vestíbul principal, la zona de treball i s’hi faran oficines. La planta també disposa de nou places d’aparcament i un pati principal. D’altra banda, a la planta pis s’hi han fet dos locals. Els dos són propietat de PUMSA i comptem amb un aparcament de 17 places.

L’edifici que ara ha acabat de construir-se va començar les seves obres l’abril del 2004. L’encarregada dels treballs ha estat l’empresa Construcciones Juanes S.A, que va guanyar el concurs públic per a la seva realització.