El protocol empresarial xinès és el protagonista dels nous cursos de CETEMMSA

Aquests dos cursets volen donar facilitats als empresaris catalans per tractar amb el cada cop més important món empresarial xinès

El món empresarial xinès és un sector cada cop amb més possibilitats per a la indústria catalana. Per aquest motiu, el centre de serveis i R+D de CETEMMSA ubicat a Mataró, ha organitzat uns cursets que facilitaran el contacte entre els empresaris d’ambdós països. Com explica la responsable de formació de CETEMMSA, Sílvia Pont: “Els empresaris d’aquí, per una part, han d’aprendre a entrar-hi perquè té molt de futur i, per l’altre, han de conèixer com relacionar-s’hi ja que la societat xinesa té unes normes protocol·làries molt estrictes i diferents a les nostres”.

Es tracta de dos cursets subvencionats per a treballadors en actiu, que en 60 hores impartiran coneixements sobre cultura japonesa. A més, comptaran amb activitats pràctiques perquè els assistents puguin assimilar més eficaçment i avaluar els coneixements que s’exposin durant les sessions pràctiques. Els cursos aniran a càrrec de l’experta en cultura i protocol xines Huang Xiaohong i el coneixedor de les relacions comercials amb Xina, Jordi Roca. El primer dels cursos es realitzarà entre el 31 de març i el 7 de juny, i el segon entre el 4 d’abril i el dia 1 de juny.