Mataró autoritza l’obertura de les guinguetes de la platja

Podran funcionar amb la meitat de les taules permeses i tancar com a màxim a les 23h

Ciutat 2014/2015, Guingueta

L'Ajuntament de Mataró ha autoritzat des d'aquesta setmana la instal·lació de les guinguetes de la platja mataronina. Aquesta decisió permet que les onze guinguetes que obtenen concessió a Mataró puguin instal·lar-se ja i obrir al públic fins al final de la temporada, el 31 d’octubre.

Podran funcionar amb la meitat de les taules permeses, hauran de limitar perimetralment la zona de la terrassa i tancar com a màxim a les 23 h

Un cop instal·lades, les guinguetes podran començar a funcionar amb la limitació del 50% de les taules permeses que ha establert l’Estat per als municipis que, com Mataró, es troben a la fase 1 de desconfinament en el marc del Pla per a la transició cap a una nova normalitat. A més, l’Ajuntament limita fins a les 23 h com a màxim el seu horari d’obertura mentre estigui vigent l’estat d’alarma.

Les guinguetes hauran de comptar amb una limitació perimetral de la zona de la terrassa. Cal recordar que les platges del municipi de moment segueixen tancades, l’ús recreatiu no es permet fins a la fase 2 i per tant no es pot per ara prendre el sol i tampoc instal·lar gandules ni para-sols. A les terrasses tampoc poden haver elements fixos com barres o sofàs.