Els nombre de visitants del Saló Boda augmenta cada edició

Els assistents a la fira superen els de l’any passat i ja fan pensar en una nova ampliació del recinte per l’edició vinent

L’èxit de visitants ha estat el factor més destacable de la darrera edició del Saló Boda, que va tancar les seves portes el passat diumenge 20. Aquesta fira que actua com aparador de tots aquells productes i serveis que pot necessitar una parella per celebrar el dia del seu casament, ha tancat l’edició d’enguany amb una important xifra d’assistents. “Encara no hem fet el recompte exacte” diu Josep Filbà de la Unió de Botiguers, l’organitzadora de la fira, “però sabem que la xifra supera les 15.000 persones de l’any passat”.

Per aquest motiu, Filbà explica que aquest any ja s’han augmentat en 100 m2 les intalacions, però els resultats fan pensar que l’any vinent l’espai que ocupa la carpa tornarà a crèixer per poder satisfer millor la demanda. Aquest creixement també serà conseqüència de la bona acollida entre els comerciants. Segons Filbà, un 96% dels expositors d’enguany han mostrat la seva voluntat de tornar a participar en la propera edició. En l’edició d’aquest 2004 el nombre d’empreses participants ha estat gairebé de 80 i n’hi ha hagut que s’han quedat fora de la mostra per manca d’espai.

Les desfilades com a acte destacat
“Les enquestes mostren la satisfacció tant de visitants com de comerciants” acaba Filbà. Els actes estrella han estat les tres desfilades, dues dissabte i una diumenge, que van aconseguir omplir l’espai de públic assistent. Van ser molts els espectadors que van tenir que veure la desfilada dret, ja que totes les cadires estaven ocupades. Sobre la passarela es van poder veure les últimes tendències en cotilleria, vestits pels núvis i també en roba de festa pels convidats.