Les empreses i serveis de Promoció Econòmica connectats per EnXarxa

El pròxim 26 d’abril EnXarxa convoca als emprenedors i empresaris del Maresme a una jornada d’interacció i networking a Can Jonc d’Alella

Ciutat 2017, Consell comarcal

Neix un nou projecte que connectarà les empreses i els serveis de promoció econòmica dels municipis del Maresme amb l’objectiu de generar oportunitats per a l’empresa, l’emprenedoria i l’ocupació a la comarca. Es tracta del projecte EnXarxa, impulsat pel Consell Comarcal i els 30 ajuntaments del Maresme, i que convoca als emprenedors, empresaris i serveis de promoció econòmica locals a la jornada de presentació de la iniciativa. La jornada tindrà lloc el pròxim 26 d’abril a Can Jonc d'Alella a les 16 h de la tarda.

Tres àrees clau

EnXarxa donarà a conèixer quins són els recursos que els serveis de promoció econòmica locals posen a disposició de les empreses i els emprenedors del Maresme per ajudar-los al desenvolupament dels seus negocis i contribuir així a l’ocupació a la comarca. Amb l'objectiu de reduir l'atur i posicionar el Maresme com a territori actiu en l’àmbit empresarial i comercial, EnXarxa se centra en tres camps bàsics a la comarca: l’ocupació, l’emprenedoria i l’empresa.

La voluntat d'EnXarxa és que les empreses dels municipis considerin als Serveis Locals d'Ocupació (SLO) com un punt de referència per a la contractació de persones i que els emprenedors descobreixin les eines de les quals disposen els ajuntaments per fomentar l'esperit emprenedor i l'autoocupació, entre altres.

A la cerca d'oportunitats econòmiques

La iniciativa, nascuda del Consell Comarcal del Maresme, compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i amb el suport de les patronals Fagem i Pimec i dels sindicats Comissions Obreres i UGT. El Consell Comarcal i els 30 ajuntaments de la comarca que impulsen EnXarxa formen part de la Xarxa d'interacció empresarial que treballa en la recerca d’oportunitats econòmiques per a la comarca.