La tèxtil Dogi canvia la seu social del Maresme a Madrid i les seves accions pugen

L'empresa del Masnou pren la decisió per "optimitzar les operacions i la relació amb els inversors"

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 09 Octubre 2017 09:29

Ciutat 2014/2015, Dogi-Treiss

La companyia tèxtil Dogi International Fabrics, amb seu al Masnou, ha iniciat els tràmits per canviar la seva seu social a Madrid. Així ho va decidir el seu consell d'administració, reunit aquest dijous en sessió extraordinària, que va prendre la decisió "amb la finalitat d'optimitzar les operacions i la relació amb els inversors", segons informa la companyia a través d'un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). 

Divendres al matí les accions de la companyia, que cotitza al mercat continu, pujaven més d'un 16%, després que tanqués la sessió del dijous amb una alça del 3,32%.

 

Una marca referent

Fundada el 1954, Dogi compta amb 163 treballadors a la fàbrica del Masnou i també té una planta a Carolina del Nord (Estats Units) amb 169 empleats, segons informa el seu web corporatiu. 

L'agost del 2016, Dogi va comprar Treiss, una empresa de Mataró especialitzada en disseny de moda i gestió de la cadena de subministrament a grans cadenes de moda. L'adquisició es va valorar en set milions d'euros i inclou un pagament variable addicional de 4,5 milions lligat a l'evolució del negoci durant els pròxims dos anys.