Epinum seleccionada en el millor programa d'acceleració d'Startups

L'empresa ubicada al TecnoCampus de Mataró és l'única de l'Estat que ha estat seleccionada en aquesta edició

Ciutat 2017, tot empenta-tecnocampus portes obertes

Epinum, una empresa amb seu a Mataró que ofereix una plataforma d'estudis de mercat en temps real gràcies al Big Data i la intel·ligència artificial, serà l'única representant espanyola en aquesta edició del programa METRO Accelerator by Techstars. Un total de 9 empreses participaran en el programa d'entre les més de 400 sol·licituds que s'hi van presentar i rebran 120.000 euros d'inversió, formació i assessorament durant 3 mesos. L'objectiu és clar: accelerar el seu creixement.

Epinum, situada al TecnoCampus de Mataró, ha dissenyat una plataforma revolucionària d'estudis de mercat a temps real coneguda com Epinium Analytics. Utilitza la intel·ligència artificial i el Big Data per canviar la manera de realitzar els estudis de mercat.

Les dues empreses impulsores

Grupo METRO és la matriu empresarial de Media Markt, MAKRO i Saturn, líder global del sector retail. Per altra banda, Techstars és considerada com la millor acceleradora del món que ajuda a les empreses noves a crear grans negocis.

Grupo METRO i Techstars són les dues impulsores d'aquesta iniciativa per donar embranzida al sector retail a la recerca d'innovacions tecnològiques. D'aquesta manera, permetran a Epinum beneficiar-se de l'experiència d'aquestes empreses i disposar d'eines per innovar. Les 11 empreses que van participar en la primera edició del programa l'any 2015 ja han recaptat 53 milions de dòlars en inversió.