Procter&Gamble garanteix l'ocupació de la planta per als pròxims tres anys

Els treballadors i la direcció de PHI arriben a un acord després de mesos de negociacions

  • Redacció
  • Dilluns, 20 Juny 2016 10:46

procter

Després de mesos de reivindicacions, els treballadors de Procter&Gamble han aconseguit arribar a un acord amb la nova direcció de la planta, que va adquirir la multinacional PHI Industrial Acquisition. Tot i que els empleats no han aconseguit que es garanteixi l’ocupació per als pròxims cinc anys com ells reclamaven, l’acord permet assegurar-ne tres, un més dels que contemplava l’empresa.

El pacte també preveu una assignació addicional de càrrega de treball per al segon i tercer any, com a contractistes de la multinacional P&G, i, a més a més, es consigna la planta de Mataró com a contractista preferent de P&G, amb prioritat per a l’assignació de càrrega de treball, durant el quart i cinquè anys. Tot això amb l’objectiu de garantir el projecte industrial de la nova empresa i reforçar l’ocupació a la planta mataronina.

Centre d’operacions

La factoria de Mataró està especialitzada a fabricar detergents i la gamma de productes Ambipur. PHI convertirà aquest centre de treball en “la seva base a Europa i la seva plataforma per a la producció i expansió de negocis de productes de neteja i cura de la llar, tant de marques pròpies com de marques blanques”, segons el comunicat que es va remetre als treballadors el passat mes de desembre, quan se’ls informava de la venda de la planta a PHI.