L’empresa mataronina Kriter Software s’expandeix i obre una nova delegació a Madrid

La companyia vol ser referència en l’àmbit dels processos de transformació digital i expandir-se al mercat sud-americà en el futur

  • Redacció
  • Dilluns, 06 Juny 2016 10:38

Kriter

La companyia mataronina Kriter Software vol créixer i fa un salt endavant amb l’obertura d’una nova delegació a Madrid per convertir-se en referència en l’àmbit de la transformació digital d’empreses espanyoles mitjançant el programa de gestió per a petites i mitjanes empreses Kriter Erp.

La delegació de Madrid, encapçalada per Raúl Moreno, permetrà a Kriter Software oferir un millor servei i atenció als clients de la ciutat i, alhora, apropar-se més a la resta de clients que la companyia té arreu de l'estat. "Kriter Erp és actualment la solució més competitiva a Espanya, ja que s'adapta 100% a totes les necessitats del mercat", assegura Moreno.

L'empresa vol seguir desenvolupant solucions software per a la gestió empresarial totalment concebudes per al mercat espanyol i d'acord amb la legislació vigent. La consultora catalana també està especialitzada en productes com el RepCamp, portal de clients, e-commerce i digital corners, entre altres.

També a Sud-amèrica

Un cop consolidat el territori nacional amb una àmplia cartera de petites i mitjanes empreses que desencadenarà un important augment de la facturació, la companyia preveu, en el futur, ampliar els seus serveis també al mercat sud-americà.

Fundada a Barcelona i amb més de 25 anys d'experiència al sector, Kriter Software compta actualment amb més de 500 clients en actiu i vol seguir ampliant la seva trajectòria en tots els àmbits: a més de l'expansió territorial, durant tot el 2016 Kriter ha augmentat un 10% la seva plantilla.