Rècord d’ingressos de Hartmann amb 1.941 milions d’euros el 2015

La companyia alemanya amb seu a Mataró augmenta les vendes un 4 per cent

  • Redacció
  • Dijous, 31 Març 2016 10:10

Ciutat 2013, Hartmann

Hartmann bat tots els seus rècords i aconsegueix els 1.941 milions d’euros el 2015. La companyia farmacèutica alemanya especialitzada en productes i solucions sanitàries, va tancar l’exercici del 2015 amb un augment de vendes del 4,2 per cent. Unes xifres que el situen com un dels referents del seu sector.

Marc Pérez Pey, director general de Hartmann Espanya i vicepresident regional, responsable de les operacions de França, Portugal, el Marroc, Algèria i el Nord-oest d'Àfrica, ha comentat que "els resultats del 2015 són molt positius tant per al grup com per a la filial espanyola, que es consolida com un dels pilars de la companyia a escala global i reafirma l'aposta que el Grup té amb el nostre país".

Hartmann és la cinquena filial més important del Grup en l'àmbit mundial. El seu centre de producció situat a Mataró exporta el 90 per cent dels seus productes a la resta del món i és, al mateix temps, el centre de competència del grup a nivell mundial, dedicat al desenvolupament i fabricació de productes sanitaris adhesius com les Tiritas, o els apòsits Cosmopor i Omnifix.